Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan

Excellentietraject PVNL x Zadkine wegens succes verlengd

  • Rotterdam, 06 juni 2024, 12:55
  • Geschreven door Redactie

Met trots kunnen we aankondigen dat het succesvolle excellentietraject tussen PVNL (Provalliance) en Zadkine wordt verlengd. Deze samenwerking, die vorig jaar gestart is als pilot op Campus Hoogvliet, heeft zich bewezen als een waardevolle investering in de toekomst van onze studenten. Het traject biedt hen niet alleen een hoogstaande opleiding, maar ook een directe aansluiting op de arbeidsmarkt met baangarantie bij toonaangevende salons zoals Cosmo Hairstyling, Brainwash en Team Kappers.

De modulaire opleiding is ontworpen om binnen één jaar een niveau 2 Junior Hairstylist-diploma te behalen, of binnen twee jaar een niveau 3 Hairstylist dame/heer-diploma. 

Dit traject combineert praktijkervaring op de werkvloer met theorielessen en basispraktijk op school. Studenten worden intensief begeleid bij het vinden van een passende stageplek in een van de salons van PVNL, wat de overgang van opleiding naar werk aanzienlijk versoepelt.

Onze locatie op de Campus in Hoogvliet had het afgelopen schooljaar één pilotklas met uitstekende resultaten. Door de grote belangstelling zijn we enthousiast om dit traject voort te zetten en nog meer talentvolle kappers op te leiden!

Belangrijke voordelen van deze samenwerking:

  • Studenten ontvangen een erkend diploma.
  • Door de samenwerking hebben studenten toegang tot de salons van PVNL.
  • Studenten krijgen gedurende de opleiding vakinhoudelijke trainingen op het gebied van trends en sales bij PVNL.
  • Na afronding van de opleiding hebben studenten gegarandeerd een baan bij een van de aangesloten salons van PVNL.
  • Er is een duidelijke route naar verdere ontwikkeling binnen het vakgebied, inclusief de mogelijkheid om door te stromen naar de opleiding Salonmanager.

Over PVNL

De Provalliance Group is een Frans familiebedrijf, waar alles draait om de stylist en de salon. In 1975 werd de eerste salon geopend nabij Parijs. Het familiebedrijf is het grootste kappersbedrijf van Europa en het op één na grootste wereldwijd.

Inmiddels beschikt PVNL over zeventien verschillende merken in 35 landen over de hele wereld. Van die zeventien merken, zijn er drie afkomstig uit Nederland. Deze drie Nederlandse merken zijn Cosmo Hairstyling, BrainWash en Team Kappers. Hierdoor ontstaat in Nederland een netwerk van bijna 300 eigen en franchise haarsalons met ruim 2.500 medewerkers.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan