Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan

Zadkine wint Europese award voor ‘The Entrepreneurial School’

  • Rotterdam , 12 juni 2024, 18:41
  • Geschreven door Redactie

Zadkine werd als één van de 31 winnaars binnen Europa uitgeroepen tot ‘The Entrepreneurial School (TES)’ van 2024. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt door JA Europe aan scholen die uitblinken in educatie op het gebied van ondernemerschap: scholen die de volgende generatie leiders en innovators in hun kracht zetten. Zadkine krijgt hiermee erkenning als het gaat om internationaal onderwijs en rijke educatie gericht op ondernemerschap. 

De Entrepreneurial School Awards geven een podium aan scholen die jongeren de juiste skills en mindset meegeven om te excelleren in hun toekomstige job. De inzet van de docenten reikt verder dan alleen het klaslokaal; zij beïnvloeden de levens van jongeren op een positieve manier, tijdens én na hun opleiding. Winnaars van de award scoren o.a. hoog op betrokkenheid van docenten, contextrijk onderwijs en de integratie van internationale elementen. Ze omarmen de toekomstige generatie van leiders en veranderaars. Een voorbeeld hiervan zijn onze tweetalige opleidingen binnen Business College. Met hun échte Student Companies, opgericht door studenten, zijn zij al meerdere keren in de prijzen gevallen.  

JA Europe is Europees leider op het gebied van jong ondernemerschap. Met meer dan 15 miljoen trainingen per jaar, zorgen zij dat de volgende generatie klaar is voor de toekomst, met name op het gebied van ondernemen, financiële educatie en de juiste moraal om toe te treden tot de arbeidsmarkt. 

Ook opereren zij in gebieden die te maken hebben met armoede, oorlog en geweld. En staan ze voor diversiteit en inclusie. Dit blijft geen abstract begrip; ze willen jongeren leren dat diversiteit en inclusie ook tools zijn om tot creatieve, meer diverse en daardoor betere resultaten te komen.

Onze eigen strategische pijler Werelds Zadkine ondersteunt deze visie en daarom vinden wij het extra waardevol om deze award te mogen ontvangen!

Naast Zadkine zijn er van de 31 winnaars binnen Europa nog tien instellingen op het gebied van beroepsonderwijs die de prijs hebben gewonnen.

Wil je meer weten over de award of over JA Europe?

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan