Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan

Zorgprofessionals van de toekomst Zadkine werken mee aan pilot Sleepyzzz

  • Rotterdam, 17 september 2024, 13:22
  • Geschreven door Redactie

Zadkine goede school voor verpleegkundige

We zijn trots te mogen aankondigen dat Zadkine gaat deelnemen aan de pilot Sleepyzzz met de Somnox slaaprobot, geïnitieerd door de IT Campus Rotterdam!

Komende periode slaan we de handen ineen tussen IT Campus Rotterdam, Zadkine en Albeda om ook een groep Zadkine studenten Verpleegkunde voor te bereiden om tijdens hun stage een slaaprobot mee te nemen op de werkvloer.

Deze slaaprobot is ontworpen om slaap te verbeteren en stress te verminderen bij patiënten en cliënten. De studenten onderzoeken de impact van deze robot in de zorgpraktijk, onder begeleiding van een docent onderzoeker en IT Campus . Dit stelt studenten in staat om hun theoretische kennis toe te passen in de praktijk en de mogelijkheden van zorgtechnologie direct te ervaren en verder te ontwikkelen.

Ingrid van Steenhoven, directeur Zadkine Gezondheid & Welzijn College is enthousiast: “We sluiten ons graag aan bij deze samenwerking in Rotterdam. Onze studenten zijn de zorgprofessionals van de toekomst en kunnen nu al positieve invloed hebben op de ontwikkelingen in de zorgsector door bij te dragen aan de adaptie van zorgtechnologie.”

Daphne Swart, directeur IT Campus Rotterdam: “We vinden het ontzettend leuk dat ook Zadkine met volle overtuiging gaat deelnemen aan deze manier om als mbo’s samen het onderwijs te verrijken en tegelijk zorgprofessionals in het veld kennis te laten maken met zorgtechnologie. We kijken uit naar het moment dat ook de eerste Zadkine studenten het werkveld in gaan met de slaaprobot onder de arm!”

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan