Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan

Uitdagende baan in pandhuis met goud en zilver

Commercieel Medewerker (12-34,5 uur) bij Cajak Edelmetaal
 
Wil je werken met mooie sieraden in een omgeving waar geen dag hetzelfde is? Heb je affiniteit met financiën/edelmetalen en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de wereld van het pandhuiswezen? Dan is deze vacature bij ons pandhuis in het bruisende multiculturele Rotterdam Zuid wellicht de ideale stap voor jou!
Als Commercieel Medewerker bij ons pandhuis in Rotterdam Zuid ben je het gezicht van de organisatie en onderdeel van een klein gezellig team. Onze klanten brengen hun meest waardevolle eigendommen het is dan ook enorm belangrijk dat wij hen een veilig en betrouwbaar gevoel geven. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over de mogelijkheden van het belenen, de afhandeling van bestaande contracten en het in- en verkopen van sieraden. Ook zorg je voor de beoordeling van de waarde van het onderpand van beleningen en de inkoop (alleen goud & zilver).

Interesse bel of mail:
06-52131166
info@cajak.nl
€ 0
Rotterdam Zuid
Gevraagd 18-07-2024
111 keer
Atoms/Icons/College/Ambacht & design Copy 7 Rob Cajak
info@cajak.nl
06-52131166

Reactie versturen

Stuk uitleg tekst kan hier worden geplaatst. Hier kan worden toegelicht wat er gebeurt of dat er bijvoorbeeld een verzendbevestiging wordt gemaild naar het door jou opgegeven mailadres.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan