Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan

Collega's gezocht voor in de Bijenkorf bij Blush, Ti Sento, Buddha to Buddha

About the job

Wij zijn op zoek naar verkoopmedewerkers voor onze shop in shop in de Bijenkorf Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Amstelveen.


In onze shop in shops verkopen wij Blush Jewels, Blush Diamonds, Ti Sento, 24Kae, Guess, Guess Jewellery, GC en Buddha To Buddha.


Als verkoopmederwerk(st)er van luxe producten sieraden en horloges, ben je de ultieme gastvrouw/-heer. Je zorgt voor een open, uitnodigende sfeer en ontvangt klanten met een glimlach en behulpzame aanpak.
Jij staat bekend om jouw oog voor detail, hoge standaarden en professionaliteit. Je bent representatief en begrijpt het belang van een positieve merkbeleving, ongeacht of een bezoek tot een verkoop leidt. Je stelt daarom altijd alles in werking om klanten de best mogelijke service te bieden. Je denkt mee en waarborgt dat zij zich geholpen en gewaardeerd voelen. Iedere klant die jij hebt geholpen verlaat de shop met een blij gevoel, uitkijkend naar het volgende bezoek.


Vanuit persoonlijke interesse ben je op de hoogte van trends in mode en accessoires. Met een natuurlijk gevoel voor stijl adviseer je met zelfvertrouwen en smaak.


Passend bij onze merken, is het essentieel dat de etalages perfect onderhouden worden. Je begint en eindigt de dag door dat te controleren en indien nodig te verzorgen. En gedurende de dag hou je dit bij. Schone, stralende vitrines gevuld met glanzende sieraden en horloges die met zorg zijn neergezet, eventueel ondersteund door marketing materialen.


Informatie die klanten met jou delen is waardevol om onze merken en shop te blijven optimaliseren. Van een vaak voorkomende reactie op een bepaald product over bijvoorbeeld het ontwerp of draagcomfort, tot een type product waar veel naar gevraagd wordt maar er niet is. Wij hebben een open cultuur waarin we nauw met elkaar samenwerken en het delen van ideeën, feedback en input aanmoedigen.


Je bent iemand die houdt van aanpakken en energie krijgt van contact met mensen.
Jij wordt blij als je een ander een fijne dag kunt bezorgen.


Daarnaast ben/heb jij:

Minimaal 2 jaar werkervaring in retail – bij voorkeur in luxe producten
Resultaat- en omzetgericht
Goede communicatieve en sociale vaardigheden
Ondernemend, initiatiefrijk en oplossingsgericht
Flexibel, representatief en enthousiast
Gevoel voor mode
Affiniteit met onze producten
Kennis van sieraden en horloges is een pre


Wat krijg je van ons:

Goed salaris
Collectief pensioen
Reiskostenvergoeding
Flinke personeelskorting
Reiskosten vergoeding
Lunch en diner vergoeding
Aantrekkelijke incentives
€ 0
Amsterdam/Rotterdam/Utrecht/DenHaag/Maastricht/Eindhoven
Gevraagd 25-07-2024
126 keer
Atoms/Icons/College/Ambacht & design Copy 7 Linda Oudendijk
jobs@vensonamsterdam.com

Reactie versturen

Stuk uitleg tekst kan hier worden geplaatst. Hier kan worden toegelicht wat er gebeurt of dat er bijvoorbeeld een verzendbevestiging wordt gemaild naar het door jou opgegeven mailadres.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan