Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan

Verkoopadviseur Juweliershuis Aalbers

Om het groeiende aantal klanten van ons juweliershuis nog beter te kunnen bedienen, zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste nieuwe collega's, die met focus op kwaliteit en verbetering van service ons team willen komen versterken. 
Op die manier kunnen wij onze klanten uit het hele land sneller en beter van dienst zijn zowel in de winkel als in ons atelier.
 
Verkoopadviseur (32-40 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopadviseur, die zich verder in het juweliersvak wil ontwikkelen. Ben jij representatief, heb je goede contactuele eigenschappen en een flexibele, enthousiaste instelling? Dan bieden wij jou een werkplek binnen een ervaren team, waar jij onze cliënten met gevoel voor service en kwaliteit helpt bij het maken van de perfecte keuze. 
Ben je op zoek naar een uitdagende combi-functie? Dan heb je vanuit deze functie de mogelijkheid om door te groeien tot assistent-bedrijfsleider, waarbij je als onderdeel van het verkoopteam mede de verantwoordelijkheid draagt voor het dagelijks reilen en zeilen van ons juweliershuis.

Bekijk ook onze andere vacatures op het prikbord of op www.werkenbijaalbers.nl
 
€ 0
Velp
Gevraagd 23-09-2024
58 keer
Atoms/Icons/College/Ambacht & design Copy 7 Femke Herman-Coenders
femke@juweliershuisaalbers.nl
0263640141

Reactie versturen

Stuk uitleg tekst kan hier worden geplaatst. Hier kan worden toegelicht wat er gebeurt of dat er bijvoorbeeld een verzendbevestiging wordt gemaild naar het door jou opgegeven mailadres.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan