Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan

“Je moet veel samenwerken in deze opleiding”

Tavinyo is student Beveiliger niveau 2. Beveiliging was niet zijn eerste keuze, maar hij besloot toch deze richting te volgen en zijn creativiteit als hobby te houden. Met meerdere beveiligers in zijn familie zit Tavinyo goed op zijn plek bij Zadkine. Hij kijkt uit naar verdere groei en toekomstige mogelijkheden.

Tavinyo Clement

WAAROM HEB JE GEKOZEN VOOR EEN OPLEIDING AAN ZADKINE? 

Mijn broer zat al op Zadkine, dus het was bekend bij mij. De opleiding duurt maar een jaar, dat is lekker snel. Beveiliging was eerst mijn tweede keuze. Ik wilde eigenlijk naar het Grafisch Lyceum om te tekenen. Ik heb goed nagedacht over wat ik met beide opleidingen kan in de toekomst. Ik heb toch gekozen voor beveiliging en tekenen blijft mijn hobby. Mijn vader, broer en oom zitten ook in de beveiliging. Het is een beetje een familieding.

HOE ERVAAR JIJ DE OPLEIDING? 

Mijn ervaringen zijn erg positief. Ik reis elke dag met het openbaar vervoer naar Hoogvliet. Dat is goed te doen. De opleiding voldoet aan mijn verwachtingen. Veel sporten, veel stage en veel werken in de praktijk. Dat past bij mij. Ik loop één keer per week stage bij de bedrijfsbeveiliging van Zadkine op drie verschillende locaties, samen met andere studenten. We worden begeleid door een leidinggevende van de opleiding Beveiliger 3. De stages zijn echt een hoogtepunt heel leuk. Ook EHBO is heel waardevol. Je leert mensen redden en reanimeren zoals in films. De werkweek waar we veel hebben gesport met elkaar, was geweldig.

WAT IS HET MEEST WAARDEVOLLE WAT JE HEBT GELEERD TIJDENS JE OPLEIDING? 

Het meest waardevolle wat ik heb geleerd is het samenwerken. Je moet oplettend zijn, want er kunnen dingen om je heen gebeuren. Ik kan nu beter de leiding nemen en connecten met andere. Dat helpt mij ook privé.  De praktijkervaring tijdens de stages komt echt van pas.

WAT WIL JE GAAN DOEN NA HET BEHALEN VAN JE DIPLOMA? 

Ik ben bijna klaar met Beveiliger 2 en daarna wil ik door naar Beveiliger 3, wat nog maar een jaar duurt. Wat ik daarna ga doen weet ik nog niet precies. Misschien ga ik werken als ZZP'er of nog doorstuderen. Misschien ga ik nog een jaar mbo 4 Leidinggeven doen, wat handig is als ik ZZP'er wil worden. Je kan dan ingehuurd worden als beveiliger bij evenementen. Mijn vader werkt ook als ZZP'er. Misschien gaan we iets als een familiebedrijf beginnen.

WAT ZOU JE ADVIES ZIJN AAN TOEKOMSTIGE STUDENTEN VAN DE VEILIGHEIDSACADEMIE? 

Dat je moet samenwerken en veel plezier moet hebben in de opleiding. Je moet echt genieten van wat je doet en het gewoon proberen. Uiteindelijk kom je er wel als je je best doet en samenwerkt met anderen.

Ontdek de Veiligheidsacademie

Match

Beveiliger 2

Jij zorgt ervoor dat mensen veilig zijn. En dat iedereen zich aan de regels houdt. Je grijpt in als mensen dat niet doen. Je doet veel aan sport en je ontwikkelt jouw sociale vaardigheden. Met dit diploma kun je aan het werk als beveiliger of doorstromen naar één van onze mbo niveau 3 opleidingen. Na het behalen van het diploma Beveiliger 2, duurt onze opleiding Beveiliger 3 nog maar één jaar en heb je dus binnen twee jaar 2 mbo diploma's! Meld je vandaag nog aan!

Veiligheidsacademie & Sport

Jij staat klaar voor anderen, bent fysiek fit en vindt samenwerken belangrijk. Zo draag jij bij aan een veilige of gezonde samenleving. Wil jij een toekomst bij een veiligheidsdienst? Wij bereiden ...
Je krijgt ook theorielessen
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan