Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan

Versnelde praktijkopleiding na je havo-diploma

  • Rotterdam, 06 juni 2024, 13:38
  • Geschreven door Redactie

Heb je een havo- (of vwo-diploma) en wil je graag meteen aan de slag met wat je écht leuk vindt? Of wil je meer praktijkervaring opdoen voor je de overstap maakt naar het hbo of de arbeidsmarkt?

Goed nieuws! De colleges Travel & Leisure, Horeca, Dienstverlening en Brood & Banket bieden 'Fastpass' opleidingen aan, speciaal ontwikkeld voor ambitieuze en leergierige leerlingen zoals jij. Bij deze opleidingen stap je meteen in het tweede leerjaar. Met dit snelle traject haal je niet alleen je niveau 4 diploma, maar krijg je ook meteen veel praktijkervaring in jouw vakgebied.

Onze Fastpass opleidingen

Match

International Hotel Management

Zit het ondernemen in jouw bloed? Droom jij van jouw eigen hotel of bed and breakfast in binnen- of buitenland? Pak deze kans en meld je aan voor deze tweetalige hotel management opleiding. Deze opleiding volg je in het Engels en Nederlands. 

Start met een mavo- of havo-diploma

Je kunt met de opleiding beginnen met zowel een mavo- als havo-diploma. De duur van de opleiding verschilt afhankelijk van je vooropleiding: met een havo-diploma duurt de opleiding twee jaar. Heb je de mavo afgerond, dan duurt de opleiding drie jaar.

Match

Dienstverlener in de luchtvaart

Altijd al gedroomd om de wereld over te vliegen? Kies dan voor de opleiding Luchtvaartdienstverlener! Hier leer je hoe je passagiers verwelkomt, helpt en veilig naar hun bestemming brengt. Met jouw servicegerichte houding en internationale werkomgeving, maak je elke vlucht bijzonder. Stap vandaag nog in dit avontuur en vlieg jouw toekomst tegemoet!

Match

Manager Travel

Lijkt het jou leuk om reizen te plannen voor klanten bijzondere wereldreizen te plannen? Of heet jij gasten welkom wanneer zij aankomen bij het hotel of vakantiepark? En heb jij het in je om een team aan te sturen? Dan heb jij de juiste opleiding gevonden. Tijdens deze veelzijdige opleiding houd jij je bezig met alles wat te maken heeft met reizen en vakantie.

Match

Hospitality Manager

Ben je servicegericht, goed in plannen en organiseren? Dan past deze opleiding van de 010 Hospitality Academy echt bij jou!

Tijdens de opleiding leer je niet alleen leiding te geven in verschillende gastvrije omgevingen, zoals hotels, restaurants, vliegvelden of congrescentra, maar ook hoe je slimme marketingstrategieën kunt opzetten om de ervaring van gasten te verbeteren. Ben jij dat organisatietalent?

Match

Facilitair leidinggevende

Als facilitair leidinggevende speel je een belangrijke rol in het beheren van gebouwen en het leiding geven aan een team. Je maakt  duidelijke afspraken tussen de verschillende facilitaire afdelingen zoals catering, schoonmaak en beveiliging. Ben jij die toekomstige manager?  

Match

Boulanger

Ben je creatief en gek op bakken? Wil je nieuwe broodproducten bedenken en meer leren over brood? Dan is deze éénjarige opleiding precies wat je zoekt. Ontdek je passie en word een specialist op het gebied van brood.

Match

Patissier

Ben jij creatief, perfectionistisch en hou je van bakken?  Dan is deze opleiding echt iets voor jou! Als patissier ben jij dé specialist in het maken van luxe desserts, de mooiste en exclusieve taarten en bonbons in allerlei smaken.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Mbo-school
met veel mogelijkheden
Grote
kans op een baan